ویزای نروژ

قاره ی اروپا به دلیل طبیعت بی نظیر و پیشرفت های تکنولوژیکی خارق العاده به یکی از مقاصد مهم گردشگری تبدیل شده است. کشور نروژ نیز از این قاعده مستثنی نیست به طوری که سالیانه توریست های بسیار زیادی برای اخذ ویزای نروژ و سفر به این کشور دوست داشتنی و منحصر بفرد اقدام می کنند. اما دلیل جذابیت نروژ برای گردشگران چیست؟ اگر بخواهیم خیلی خلاصه به این سوال پاسخ دهیم باید بگوییم کشور نروژ به دلیل داشتن جاذبه های طبیعی و آب و هوایی منحصر بفرد توانسته است نظر این افراد را به خود جذب کند.

البته در این کشور جاذبه های گردشگری فراوان دیگری نیز وجود دارد که پیشنهاد می کنیم با اخذ ویزای نروژ و سفر به این کشور بی نظیر همه ی آن ها را از نزدیک مشاهده کنید. علاقه ی گردشگران برای سفر به نروژ باعث شده است که بسیاری از آن ها بخواهند با انواع ویزاهای ارائه شده توسط سفارت نروژ و همچنین نحوه ی اخذ ویزای نروژ و تعیین وقت سفارت نروژ بیشتر آشنا شوند. در صورتی که بخواهید برای دریافت ویزای نروژ اقدام کنید می توانید از سایت های ارائه دهنده ی خدمات ویزا کمک بخواهید. زیرا این سایت ها با تجربه ای که دارند می توانند شما را برای دریافت ویزای نروژ یاری کنند. در ادامه ی مقاله نیز می توانید با نحوه ی دریافت ویزای نروژ آشنا شوید.

نروژ؛ کشوری با طبیعت بکر و دست نخورده!

کشور نروژ در شمال اروپا واقع شده است که به صورت پادشاهی مستقل اداره می شود. این کشور با سوئد، فنلاند و روسیه هم مرز است. این کشور با اینکه جزء قاره ی اروپا محسوب می شود اما شامل کشورهای اتحادیه اروپا نمی شود. جالب است بدانید که این کشور عضو کشورهای منطقه شینگن است و برای اقامت در آن باید ویزای شینگن نروژ را اخذ کنید. مردم این کشور به زبان نروژی صحبت می کنند و پایتخت آن شهر اسلو و واحد پول آن کرون نروژ است. به نظر می رسد آب و هوای نروژ تحت تاثیر سیبری و گرینلند بسیار سرد باشد اما به دلیل جریانات گلف استریم، کشور نروژ دارای آب و هوایی معتدل است البته در برخی از اوقات سال ممکن است به سرعت تغییر کند.

از جمله جاذبه های گردشگری نروژ می توان به رودخانه های کوهستانی، پارک های ملی منحصر بفرد و قصر سلطنتی اشاره کرد. شهر برگن نیز یکی از جذاب ترین بندرها در شمال اروپا است. این شهر با داشتن منظره های حیرت انگیز و پیشینه ی تاریخی می تواند گزینه ایی مناسب برای گشت و گذار و سفر باشد. یکی دیگر از شهر های توریستی نروژ شهر تروندهایم است. این شهر کوهستانی برای علاقه مندان به ورزش های زمستانی مناسب است. پیشنهاد ما این است با اخذ ویزای نروژ از جاذبه های گردشگری بی نظیر آن لذت ببرید.

ویزای نروژ

انواع ویزای نروژ

برای سفر به نروژ باید ویزای شینگن نروژ را دریافت کنید چرا که این کشور عضو پیمان شینگن است. بنابراین با دریافت این ویزا می تواند به سایر کشورهای عضو شینگن نیز بدون نیاز به ویزا سفر کنید. سفارت خانه ی نروژ ویزاهای متنوعی را برای افرادی که قصد تفریح و یا اقامت در این کشور را دارند تدارک دیده است که از جمله ی آن ها می توان به ویزای توریستی، ویزای کار، ویزای ازدواج و ویزای تحصیلی و ویزای تجاری اشاره کرد. از بین ویزاهای ارائه شده ویزای توریستی طرفداران بیشتری دارد و افرادی که موفق به اخذ ویزای نروژ توریستی می شوند، می توانند به مدت سه ماه در نروژ و سایر اعضای پیمان شینگن رفت و آمد کنند و تجربه ی دلنشینی از اقامت در قاره اروپا داشته باشند.

ویزای نروژ

قوانین اخذ ویزای نروژ

تنوع بسیار زیاد ویزای نروژ باعث شده است که هر فردی بتواند با داشتن مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای نروژ اقدام کند. شما می توانید برای گشت و گذار، تحصیل، کار و یا تجارت با اخذ ویزاهای مختلف نروژ وارد این کشور شوید. همچنین با استفاده از ویزای شینگن نروژ می توان به تمامی کشورهای عضو پیمان شینگن بدون دردسر سفر کنید. اعتبار ویزای شینگن معمولا ۹۰ روز است که این زمان قابل تمدید نیست و پس از پایان مهلت قانونی باید به کشور خود برگردید.

ویزای نروژ

مدارک مورد نیاز ویزای نروژ

برای اینکه بتوانید ویزای نروژ را دریافت کنید باید مدارک خواسته شده را به سفارت خانه تحویل دهید. از جمله این مدارک می توان به مدارک هویتی، مدارک مربوط به اقامت، مدارک مربوط به سفر، مدارکی که نشان دهنده ی تمکن مالی شما باشد و همچنین مدارکی که نشان دهنده ی قصد شما برای بازگشت به کشور خودتان باشد اشاره کرد. مدارک هویتی به معنای شناسنامه و کارت ملی، پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار و همچنین عکس مناسب است.

علاوه بر آن منظور از مدارک سفر، مدارکی است که نشان دهد شما بلیط هواپیما را خریداری و یا رزرو کرده اید. برای مدارک اقامتی نیز باید برگه ی رزرو هتل را ارائه کنید. یکی از مهم ترین مدارکی که برای اخذ ویزای نروژ لازم است، مدارک مربوط به تمکن مالی شما است. به همین منظور باید پرینت شش ماهه ی حساب بانکی خود و همچنین سند منزل خود را به سفارت تحویل نمایید. توجه داشته باشید که در صورت کامل تر بودن مدارک احتمال پذیرش درخواست شما برای اخذ ویزای نروژ بالاتر خواهد رفت.

ویزای نروژ

برای اخذ ویزای نروژ چه مراحلی طی می شود؟

در صورتی که می خواهید برای سفر به نروژ برنامه ریزی کنید، ابتدا باید به دنبال اخذ ویزای نروژ و تعیین وقت سفارت نروژ باشید. به همین منظور باید از طریق سایت اینترنتی ثبت نام خود را انجام دهید. سپس بعد از تکمیل کردن فرم درخواست ویزا می توانید وقت خود را برای سفارت نروژ تعیین کنید. پس از آن یک ایمیل به شما ارسال خواهد شد که اطلاعات شما و تاریخ رزرو شده برای سفارت در آن موجود است.

در مرحله ی بعد باید پس از آماده کردن مدارک مورد نیاز به صورت حضوری به سفارت نروژ در تهران مراجعه کنید. در این مرحله ممکن است از شما انگشت نگاری شود بنابراین بهتر است از قبل آمادگی آن را داشته باشید. پس از گذراندن این مراحل و بررسی مدارک شما توسط سفارت و پس از حدود یک ماه، نتیجه به شما اطلاع داده می شود و در صورتی که با درخواست شما موافقت شده باشد باید به سفارت مراجعه کرده و ویزای خود را دریافت نمایید.

ویزای نروژ

ویزای تجاری نروژ

برای دریافت ویزای نروژ از طریق کار باید ابتدا یک کارفرما در نروژ پیدا کنید که حاضر باشد برای شما دعوت نامه بفرستد. بهتر است بدانید که این کار بسیار سخت است اما مواردی نیز با موفقیت همراه بوده است بنابراین امید خود را از دست ندهید. مهم ترین دلیلی که باعث می شود با درخواست ویزای نروژ از طریق کار موافقت شود این است که هیچ شخصی در نروژ برای انجام این کار پیدا نشده باشد. زیرا شغل ها برای شهروندان نروژی در اولویت هستند. پس از آن اولویت کار با افرادی است که در اتحادیه اروپا حضور دارند و اگر از این طریق نیز متقاضی شغل پیدا نشد، می توان برای اخذ ویزای کاری نروژ اقدام کرد. با توجه به سخت بودن این مسیر پیشنهاد می کنیم به فکر سایر ویزای نروژ نیز باشید.

ویزای نروژ

ویزای تحصیلی نروژ

شرایط ایده آل کشور نروژ و همچنین بالا بودن سطح علمی در این کشور باعث شده است که دانشجویان زیادی در اقصی نقاط جهان خواهان ادامه تحصیل در این کشور بی نظیر و رویایی باشند به همین دلیل سفارت نروژ نیز اقدام به ارائه ی ویزای نروژ از طریق تحصیل کرده است. برای اخذ ویزای نروژ از این طریق باید ابتدا پذیرش یک دانشگاه در نروژ را داشته باشید. برای این کار می توانید مدارک تحصیلی خود را به دانشگاه های مختلف نروژ ارسال کرده و شانس خود را برای دریافت بورسیه های تحصیلی امتحان کنید. پس از گرفتن پذیرش از دانشگاه های نروژ می توانید به راحتی برای اخذ ویزای نروژ اقدام کنید و دعوتنامه ی دانشگاه را به سفارت نروژ تحویل نمایید.

ویزای نروژ

ویزای تجاری نروژ

بالا بودن شاخص های اقتصادی کشور نروژ و همچنین حضور در قاره ی اروپا باعث شده است که بسیاری افراد برای سرمایه گذاری در این کشور رغبت پیدا کنند. به همین دلیل سفارت نروژ نیز برای بهره بردن از این سرمایه گذاری ها اقدام به ارائه ی تسهیلات برای گرفتن ویزای نروژ از طریق تجاری کرده اند. برای اخذ این ویزا باید یک شرکت تجاری در نروژ که دارای مدارک رسمی است برای شما دعوت نامه ی معتبر ارسال کند. در صورتی که مدارک مالی شما کامل باشد و همچنین سابقه ی این سرمایه گذاری ها را داشته باشید شانس شما برای دریافت ویزای تجاری نروژ افزایش پیدا خواهد کرد. بنابراین پیشنهاد ما این است که اگر قصد سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی را دارید، کشور نروژ را فراموش نکنید چرا که تسهیلات مناسبی را به شما ارائه خواهد داد.

ویزای نروژ

عکس استاندارد برای ویزا چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یکی از مدارک مهم برای دریافت ویزای نروژ، عکس است. این عکس باید به صورت پرسنلی گرفته شده باشد و مربوط به شش ماه اخیر باشد. در غیر این صورت مسئولین سفارت نروژ آن ها را قبول نخواهند کرد. این عکس باید پشت زمینه سفید بوده و صورت به طور کامل مشخص باشد. در صورتی که روی چهره سایه افتاده باشد و یا توسط موها پوشانده شده باشد مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت. همچنین عکس های مورد نیاز برای ویزا باید دارای کیفیت بالایی بوده و واضح باشد. اگر بخشی از چهره تار شده و یا مخدوش باشد نیز مورد قبول قرار نخواهد گرفت. در این نوع از عکس ها باید به صورت مستقیم به دوربین نگاه کنید و چشم هایتان به صورت کامل باز باشد. طوری که سفارت نروژ بتواند از روی آن شما را شناسایی کند.

ویزای نروژ

ویزای پزشکی نروژ

کشور نروژ از نظر بهداشتی و درمانی یکی از بهترین کشورهای قاره اروپا است. بیمارستان های این کشور نیز از نظر امکانات در سطح بسیار مطلوبی قرار دارند. به همین دلیل برخی از افراد ترجیح می دهند برای درمان خود یا آشنایان خود به کشور نروژ سفر کرده و از تجارب ارزشمند پزشکان نروژی استفاده کنند. در این حالت باید برای اخد ویزای پزشکی نروژ اقدام کنید. به همین منظور باید ابتدا با بیمارستان و پزشک مرتبط در نروژ هماهنگی هایی انجام شود تا وی برای بیمار دعوتنامه ارسال کند. شما نیز می توانید با حضور در سفارت نروژ و ارائه ی دعوتنامه ی بیمارستان درخواست خود را برای گرفتن ویزای نروژ از طریق پزشکی تحویل سفارت نمایید.

ویزای نروژ

ویزای توریستی نروژ

در صورتی که خانواده ی شما در نروژ باشد و بخواهید با آن ها دیدار کنید و یا اینکه خودتان برای تفریح و گشت و گذار بخواهید به نروژ بروید می توانید از ویزاهای توریستی نروژ استفاده کنید. از جمله مدارک مورد نیاز برای ویزای نروژ توریستی می توان به بیمه ی مسافرتی اشاره کرد. بیمه ی مسافرتی شما باید در تمام طول سفر اعتبار مورد نیاز را داشته باشد در غیر این صورت مورد پذیرش سفارت نروژ قرار نخواهد گرفت. در صورتی که دعوتنامه ی دوستان یا آشنایان خود از نروژ را داشته باشید می توانید با خیال آسوده تری برای اخذ ویزای نروژ اقدام کنید چرا که مسئولین سفارت امتیاز ویژه ای برای آن قائل می شوند. بنابراین می توانید با استفاده از ویزای نروژ به صورت توریستی از این کشور منحصر بفرد در شمال اروپا بازدید کرده و تجربه ی فراموش نشدنی را داشته باشید!

ویزای نروژ

هزینه ویزای نروژ

هزینه ی صدور ویزای نروژ مانند سایر ویزاهای شنگن است. در واقع صدور ویزای نروژ برای کودکان زیر شش سال رایگان است. این دل حالی است که صدور ویزای نروژ برای کودکان شش تا دوازده سال چیزی حدود ۳۵ یورو هزینه در بر دارد. علاوه بر آن هزینه ی ویزا برای افراد بزرگسال نیز حدود ۶۰ یورو است. لازم به ذکر است که این هزینه ها به هیچ وجه قابل برگشت نبوده و در صورتی که با درخواست ویزای نروژ شما موافقت نشود، هیچ هزینه ای نیز به شما برگشت داده نخواهد شد. بنابراین سعی کنید از دریافت ویزای نروژ خود مطمئن باشید سپس اقدام به اخذ آن نمایید. مدت زمان صدور ویزا نیز بستگی به مدارک و نوع درخواست شما دارد اما این زمان معمولا بین ۱۵ تا ۶۰ روز به طول می انجامد. اگر مدارک شما ناقص باشد ممکن است صدور ویزای نروژ  زمان طولانی تری بخواهد.

ویزای نروژ

برای دریافت ویزای نروژ و تعیین وقت سفارت به کجا مراجعه کنیم؟

برای تعیین وقت سفارت نروژ باید به سایت اینترنتی خدمات ویزا مراجعه کنید و درخواست خود را به صورت آنلاین ارائه دهید. در این مرحله همه ی اطلاعات خواسته شده را باید به صورت دقیق وارد کنید در غیر اینصورت احتمال دارد با درخواست ویزای نروژ از طرف شما مخالفت شود. به همین منظور ممکن است برخی از افراد با زبان انگلیسی آشنایی کافی نداشته باشند و یا اینکه تجربه ی کافی برای تعیین وقت سفارت از طریق اینترنت را نداشته باشند. این افراد چه باید بکنند؟ برای حل مشکل می توانید به سایت های ارائه دهنده ی خدمات ویزا مراجعه کنید. این سایت ها برای دریافت ویزای نروژ و وقت سفارت به شما کمک خواهند کرد. زیرا تجربه ی خوبی در این زمینه دارند. علاوه بر آن می توانید از آژانس های گردشگری نیز استفاده کنید.

ویزای نروژ

اطلاعات سفارت نروژ در تهران

برای تحویل مدارک خود و همچنین انگشت نگاری و انجام مصاحبه باید به سفارت نروژ در تهران مراجعه کنید. این سفارت خانه در فرمانیه یا خیابان دکتر لواسانی، خیابان دیباجی، خیابان یاسمن واقع شده است. همچنین این سفارت خانه در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است و اگر قصد پیگیری و تحویل مدارک را دارید می توانید در روزهای یک شنبه تا پنج شنبه در محل سفارت حضور پیدا کنید. لازم به ذکر است که ساعت مراجعه به سفارت نیز از ساعت ۸ صبح تا ۳ و نیم بعد از ظهر است. توصیه ی ما این است که برای انجام کارهای اداری خود در سفارت، صبح ها را انتخاب کنید.

ویزای نروژ

هزینه های اقامت در نروژ

شاید در نگاه اول تصور کنید که نروژ نسبت به سایر کشورهای قاره ی اروپا ارزان تر است. در حالی که کشور نروژ یکی از کشورهای نسبتا گران قیمت اروپا است. بنابراین از قصد سفر به نروژ و اخذ ویزای نروژ را دارید بهتر است به دنبال کاهش هزینه های خود باشید. برای اقامت در نروژ اگر بخواهید از هتل های لوکس و گران قیمت استفاده کنید باید پول زیادی بپردازید. در صورتی که اقامت در هاستل ها یا هتل های ارزان قیمت نیز می تواند گزینه ای ایده آل برای یک سفر اقتصادی باشد. هزینه مواد غذایی نیز در نروژ بالا است.

فست فود ها رستوران های معروف دارای شعب متعدد در شهر ها هستند که می توانید برای صرف غذا به آن ها مراجعه کنید. وسایل حمل و نقل بین شهری و درون شهری نیز در نروژ بالا است و بهتر است برای کاهش هزینه های خود از اتوبوس برای گشت و گذار در شهر استفاده کنید. برای بازدید از جاذبه های گردشگری نروژ نیز باید معمولا هزینه ای پرداخت کنید این در حالی است که بازدید از موزه ها نسبتا ارزان تر هستند. با در نظر گرفتن این عوامل باید توجه برای سفر به نروژ و اخذ ویزای نروژ هزینه ی معقولی بپردازید و از طبیعت منحصر بفرد آن لذت ببرید.

ویزای نروژ

چه دلایلی باعث رد شدن درخواست ویزای نروژ می شود؟

اعتبار بسیار بالای ویزای شینگن باعث شده است که دریافت آن با دشواری هایی نیز همراه باشد. در سالیان اخیر بسیاری از افراد به بهانه های مختلف و به دلیل رعایت نکردن برخی از نکات موفق به دریافت ویزای نروژ نمی شوند. مهم ترین دلیل رد شدن بسیاری از درخواست ها در سفارت نروژ کامل نبودن و یا اشتباه بودن مدارک است. در این حالت سفارت بلافاصله فرد مورد نظر را از لیست خارج می کند. از دیگر عواملی که می تواند برای صدور ویزا دردسرساز شود، گذشته شما است!

اگر در گذشته فعالیت های خرابکارانه یا تروریستی داشته باشید در لیست سیاه اخذ ویزا خواهید بود و به عنوان سابقه دار شناخته خواهید شد. چرا که فعالیت های مرتبط با مواد مخدر برای اتحادیه اروپا بسیار حساسیت برانگیز است. نکته ی مهم دیگر این است که به هیچ وجه نباید به دنبال جعل مدارک باشید چرا که ممکن است سفارت به شما مشکوک شده و ریجکت کند. هنگام مصاحبه نیز باید تا حد امکان مسولین را قانع کنید که هدف مشخصی از سفر به نروژ دارید و در زمان تعیین شده به کشور خود بر می گردید.

ویزای نروژ

 چه عواملی شانس شما را برای دریافت ویزای نروژ افزایش می دهد؟

یکی از مهم ترین عواملی که سبب می شود به راحتی بتوانید ویزای شینگن نروژ را دریافت کنید، وضعیت مالی و گردش حساب بانکی شما است. چرا که این مورد نشان دهنده ی این است که در کشور خود زندگی خوبی دارید و نمی خواهید به جای دیگری مهاجرت غیر قانونی داشته باشید. همچنین داشتن املاک فراوان در کشور خود نیز می تواند نشان دهنده ی این باشد که نمی خواهید در نروژ بمانید و در زمان مقرر به مسافرت خود پایان می دهید.

در صورت داشتن بیمه نامه ی تامین اجتماعی نیز می توانید ثابت کنید که سرمایه ای مهم در کشور خود دارید. علاوه بر آن، دعوت نامه ی دوستان و آشنایان نیز می تواند نقش بسزایی در دریافت ویزای نروژ داشته باشد. همچنین شاغل بودن نیز یکی دیگر از پارامتر های موثر برای اخذ ویزا است. علاوه بر آن متاهل بودن نیز نشان می دهد در کشور خود دارای خانواده هستید و قصد ماندن در نروژ را ندارید. همه ی این عوامل می تواند به شما برای دریافت ویزا کمک کند.

ویزای نروژ
ادامه متن