ویزای اتریش

بسیاری از افراد که قصد سفر به اتریش را دارند دلایل خودشان را داشته و می خواهند یا به صورت موقت در این کشور سفر کنند و یا به صورت دائم، اما نمی دانند به چه صورت ویزای اتریش را دریافت کنند. شرایط ویزای اتریش به گونه ایست که باید فرد تمامی جنبه های مثبت و منفی درخواست را بسنجد تا بتواند تصمیم صحیح را بگیرد. به غیر از تصمیمات فردی دریافت ویزای اتریش خود دارای شرایطی است که باید فرد متقاضی واجد شرایط لازمه بوده باشد تا بتواند ویزای اتریش را دریافت نماید.

ویدئو آموزش درخواست آنلاین ویزای آلمان

درباره کشور اتریش

در ابتدا باید یک آشنایی با کشور اتریش داشته باشید، چرا که دانستن شرایط و قوانین کشور مقصد همیشه یکی از مهمترین فاکتورهای تصمیم گیری به جهت مهاجرت می باشد تا بتوان ویزای کشور اتریش را دریافت کرد.

اتریش یکی از کشورهای زیبا و سرسبز اروپایی است. کشور اتریش را مهد تمدن، معماری و موسیقی می دانند. برای همین بیشترین اجراهای مهم موسیقی جهان در این کشور صورت می گیرد و به دلیل سرسبزی و زیبایی که اتریش دارد سالانه گردشگران زیادی را به خود جذب می کند. اتریش از نظر اندازه دارای مساحتی بالغ بر ۲۰۱۲، ۸,۳۸۷,۸۹۹ کیلومتر مربع می باشد. جمعیت اتریش حدود ۸ میلیون نفر است.

پایتخت کشور اتریش شهر وین می باشد. این کشور از سمت شمال با کشور آلمان هم مرز بوده و از سمت غرب با کشور زیبای سوئیس، مراکز و سازمان های مهمی در اتریش قرار دارد که می توان از این سازمان ها به آژانس بین المللی انرژی اتمی و همچنین دفتر سازمان ملل متحد در وین اشاره کرد. بنابراین می توان گفت که یکی از مهمترین کشورهای اروپایی محسوب میشود.

درباره کشور اتریش

اگر نام کوهستان زیبای آلپ را شنیده باشد باید بدانید که حدود ۲ سوم از مساحت اتریش را تشکیل داده است، کوهستان آلپ یکی از زیباترین کوهستان های دنیا بوده که بیشتر مساحت کوهستان آلپ را جنگل ها و مراتع سرسبز پوشانده است. اگر بخواهیم مستقیما به مراکز زیبا و گردشگری اتریش اشاره کنیم باید وجود تپه های کوتاه در سمت شرق اتریش و همچنین زمین های کم ارتفاع به همراه آبگرم اتریش را نام ببریم که از زیبایی خاصی برخوردارند.

آیا خودمان میتوانیم برای دریافت ویزای اتریش اقدام کنیم ؟

در اینجا می خواهیم در رابطه با انواع ویزای کشور اتریش صحبت کنیم تا با ویزای این کشور و روش های دریافت آن ها آشنا شده و بدانید که برای دریافت ویزای اتریش به چه چیزی نیاز دارید. ولی قبل از هرچیزی باید بدانید که دریافت ویزای کشور اتریش نیازمند این است که شما توسط شرکت های فعال در این حوزه راهنمایی شوید چرا که دریافت ویزای اتریش به صورت فردی بسیار سخت بوده و بدون این که بخواهید از دفاتر مسافرتی کمک بگیرید راه سختی را برای دریافت ویزای اتریش پیش رو خواهید داشت.

این در حالی است که اگر برای دریافت ویزا از وکلا و مراکز مهاجرتی کمک گرفته و از طریق این دفاتر اقدام نمایید کارتان راحت خواهد بود چرا که عمده کارهای حقوق و سخت را شرکت انجام می دهند و شما با ثبت نام در وب سایت خدمات ویزا می توانید برای دریافت ویزای اتریش و سپس مهاجرت به اتریش اقدام کنید.

آیا خودمان میتوانیم برای دریافت ویزای اتریش اقدام کنیم ؟

چرا باید از شرکت های مسافرتی برای اخذ ویزای اتریش کمک گرفت؟

یکی از مهمترین دلایل دریافت ویزای اتریش از طریق خدمات ویزا این است که تعدادی از مراحل باید حتما از طریق سرویس های ما و کسانی انجام شود که دارای دسترسی قانونی به ثبت و تغییر پرونده های اخذ ویزای کشور اتریش بوده تا بتوانند مراحل قانونی را برای متقاضی ها طی کنند. این در حالی است که امروزه به دلیل قوانینی که وجود دارد امکان این که افراد به صورت شخصی وارد عمل شود و برای دریافت ویزا اقدام نماید وجود ندارد و یا فرد متقاضی چنانچه خود بخواهد برای دریافت ویزای اتریش اقدام کند مراحل بسیار سختی را باید طی کند، این در حالی است که چنین مراحلی که سخت است می تواند توسط مرکز اخذ ویزای اتریش به راحتی طی شده و متقاضی فقط باید مدارک لازمه را تهیه و کامل کند.

با توجه به این موضوع بسیاری از افراد به هر دلیل که می خواهند ویزای اتریش را دریافت نمایند باید حتما به مراکز و دفاتر اخذ ویزای این کشور مراجعه کرده و ثبت نام کنند و بعد از ثبت نام تمامی مراحل توسط ما انجام شده و راهنمایی های لازمه نیز صورت می گیرد تا متقاضی بداند که باید چه مدارکی را آماده کند و همچنین راه دریافت ویزای اتریش نیز بسیار آسان خواهد بود و تمامی مراحل قانونی و حقوقی که گاه برای افراد متقاضی امکان طی این مراحل وجود ندارد توسط دفاتر و وب سایت های مربوط طی خواهد شد.

همانطور که گفته شد تفاوتی نمی کند که شما با چه منظوری سفر می کنید باید حتما مراحل آماده سازی تا دریافت ویزای اتریش توسط متخصص صورت گیرد.

اخذ ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی یکی از انواع دیگر ویزاها بوده و روش های مهاجرت به کشور اتریش می باشد. کسانی که می خواهند ویزای اتریش را بابت تحصیلات اخذ نمایند باید حتما به دفتر اعزام دانشجو مراجعه کرده و ثبت نام نمایند که بعد از ثبت نام زمان مصاحبه برای فرد متقاضی تنظیم می شود. بعد از آن باید فرد متقاضی دریافت ویزای اتریش برای تحصیل رزومه خود را به دفتر اعزام دانشجو ارائه کرده تا بر اساس نوع درخواستی که از کشور اتریش وجود دارد پرونده درخواست تحصیل در اتریش توسط وکلای دفتر مهاجرتی بررسی شود تا در صورت وجود امکان تحصیلی برای فرد متقاضی باقی مراحل طی شود و در غیر این صورت فرد متقاضی باید زمان دیگری را انتخاب نماید. همچنین باید درخواست دانشجو برای رشته ی تحصیلی مورد نظر در اتریش وجود داشته باشد تا بتوان برای ویزای اتریش اقدام کرد.

اخذ ویزای تحصیلی اتریش

وقتی که شما پرونده تحصیلی و رزومه خود را به دفتر مهاجرتی ارائه می کنید رزومه شما برای دانشگاه و یا مرکز آموزشی در اتریش ارسال شده و در آن جا نیز مورد بررسی قرار می گیرد تا در صورت تایید بتوانید باقی مراحل را طی کنید این در حالی است که اگر فرد متقاضی، خود بخواهد اقدام کند باید تمامی این مراحل سخت و وقت گیر را طی کند که در بسیاری از موارد غیر ممکن است چرا که یک فرد متقاضی بدون تشکیل پرونده حقوقی به جهت مهاجرت در وب سایت و دفتر مهاجرتی دسترسی برای ارسال پرونده را نخواهد داشت.

اخذ ویزای کاری اتریش

از دیگر روش های دریافت ویزای اتریش مهاجرت کاری می باشد. فردی که می خواهد در کشور اتریش زندگی و کار کند باید در ابتدا ویزای کاری اتریش را دریافت نماید تا اجازه ی کار و زندگی در این کشور را داشته باشد. پیدا کردن کار در اتریش نیز کار خیلی آسانی نیست و باید واجد شرایط بوده و یا در رشته خود تخصص های کافی را دارا باشید.

اخذ ویزای اتریش به جهت مهاجرت کاری

روش های پیدا کردن کار و دریافت ویزای اتریش

اگر قصد مهاجرت کاری به اتریش و اخذ ویزای اتریش را دارید باید به این روش عمل کنید تا مراحل راحتی را داشته باشید. در ابتدا باید ثبت نام کرده و زمان مصاحبه را دریافت کنید. در زمان مصاحبه باید رزومه کاری و تحصیلی خودتان را به وکلای دفتر مهاجرتی ارائه نمایید تا توسط دفتر مهاجرتی نوع درخواست کاری شما به اتریش ارسال و مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که درخواست کاری شما مورد تایید قرار گیرد آن وقت باید باقی مراحل طی شود.

روش های پیدا کردن کار و دریافت ویزای اتریش

از قوانین مهم کار در اتریش آن است که باید برای تخصص کاری مورد نظر شرکتی که قرار است به شما کار بدهد نتوانسته باشد افراد و یا فرد متخصصی در آن زمینه را در خود اتریش و یا اروپا پیدا کند چرا که در ابتدا اولویت افراد و مردم خود اتریش و در وهله دوم اروپا می باشد.

آیا امکان اقدام برای ویزای کشور اتریش برای سفر کاری به صورت شخصی وجود دارد؟

یکی از سوالات مهمی که برای افراد پیش می آید این است که آیا می توانم خود به تنهایی اقدام کرده و شرکت مد نظر در اتریش را پیدا کنم و با برقراری ارتباط با شرکت بتوانم شرایط کاری و سفر را برای خود ایجاد کنم و سپس برای ویزای اتریش اقدام کنم. در این مورد باید بدانید که چنین کاری به حدی سختی دارد که حتی اگر شما بتوانید با یک شرکت و کارفرما ارتباط برقرار کنید زمان خیلی طولانی نیاز خواهد بود تا بتوانید تمامی مراحل مهاجرت به اتریش را طی کنید.

چرا که ارسال رزومه کاری برای کارفرما و تایید آن به صورت شخصی و بدون کمک گرفتن از وکلا و دفتر مهاجرتی کاری بسیار دشوار و حتی غیر ممکن خواهد بود و امکان موفقیت ۱ در هزار است بنابراین شما برای دریافت ویزای اتریش به جهت کاری یا همان ویزای کاری اتریش باید حتما از طریق دفتر مهاجرتی اقدام کنید تا هم مراحل به صورت استاندارد و قانونی طی شود و هم این که به دلیل دسترسی که دفاتر مهاجرتی دارند بتوانند کار شما را سریعتر پیش ببرند. پس پاسخ کلی این است که خیر امکان این که خودتان می توانید به راحتی مراحل اخذ ویزای اتریش به جهت کار را طی کنید با توجه به قوانین امروزه بسیار سخت و غیر ممکن است.

آیا امکان اقدام برای ویزای کشور اتریش برای سفر کاری به صورت شخصی وجود دارد؟

اخذ ویزای اتریش به جهت سرمایه گذاری

یکی دیگر از روش های دریافت ویزای اتریش به جهت مهاجرت، سرمایه گذاری می باشد. افرادی که دارای سرمایه کافی بوده و می خواهند که در اتریش کسب و کاری راه اندازی نمایند باید با راهنمایی دفتر مهاجرتی کار را به دقت پیش ببرند چرا که به دلیل سرمایه گذاری نباید اشتباهی پیش بیاید. شرایط سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار در اتریش شاخه های بسیاری دارد که باید شما بابت انتخاب یک مرحله درست مطالعات زیادی کنید و کلی بررسی نمایید که به نوبه خود بسیار زمان بر خواهد بود.

اخذ ویزای اتریش به جهت سرمایه گذاری

اخذ ویزای اتریش به جهت سرمایه گذاری به روش قانونی

روش قانونی برای دریافت ویزای سرمایه گذاری در اتریش به این صورت است که باید در ابتدا هدف سرمایه گذاری خود را مشخص کرده و سپس کسب و کار شما توجیه اقتصادی خوبی را برای اتریش داشته باشد. برای دریافت ویزای اتریش به جهت سرمایه گذاری باید توسط دفتر مهاجرتی اقدام کنید تا وکلای متخصص در امر دریافت ویزای اتریش به جهت مهاجرت سرمایه گذاری بتوانند شما را به صورت هدفمند راهنمایی کنند تا بتوانید به درستی و بدون خطرات از دست رفتن سرمایه، کسب و کار و بیزینس خود در اتریش را راه اندازی کنید.

اخذ ویزای اتریش به جهت سرمایه گذاری به روش قانونی

باید در نظر داشته باشید در هر مرحله که هستید و می خواهید ویزای اتریش را دریافت کنید، باید تمامی مراحل به صورت قانونی طی شود چرا که قانونی بودن مراحل، امنیت بالایی را خصوصا در جهت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری تامین می کند و از اصلی ترین راه قانونی این است که به هیچ عنوان به تنهایی اقدام به دریافت ویزای اتریش نکرده و از دفاتر مهاجرتی و وکلای دفتر مهاجرتی کمک بگیرید تا کارهای شما علاوه بر این که قانونی پیش رود بتوانید بدون صرف زمان زیاد به مقصد برسید.

دریافت ویزای توریستی اتریش

همان طور که در ابتدای ایت مقاله گفته شد اتریش یکی از زیباترین کشورها در جهان بوده و جاذبه های گردشگری بسیار زیبایی را دارد که در ادامه به چند مورد از جاذبه های گردشگری اتریش اشاره می کنیم. ولی قبل از آن بهتر است بدانید که ویزای اتریش از نوع مسافرتی و توریستی مدت دار بوده و فرد متقاضی بعد از اتمام تاریخ ویزای خود باید به کشور بازگردد و نمی تواند در همان جا درخواست ویزای اتریش و اقامت دائم نماید. اگر اقامت دائم بخواهد باید در ابتدا به کشور بازگردد و از داخل کشور به روش دیگر که مدنظر است اقدام به دریافت ویزای بلند مدت و اقامت اتریش نماید.

دریافت ویزای توریستی اتریش

جاذبه های گردشگری اتریش

  • کلیسای سالزبورگ
  • قصر مرابل
  • عمارت شهر
  • قصر اگنبرگ
  • موزه تاریخ طبیعی وین
  • پارلمان اتریش
  • قصر پادشاهی هوفبورگ
  • خانه ی اپرای ملی وین اتریش

کسانی که می خواهند ویزای اتریش به منظور سفر توریستی را دریافت کنند باید توجه داشته باشند که دو موضوع مهم که گواهی تمکن مالی و همچنین مدارک رزرو هتل را باید ارائه دهند و سفارت اتریش می تواند در صورت نیاز مدارک دیگری به غیر از مدارک استاندارد را از متقاضی درخواست کند و متقاضی هم موظف به تهیه این مدارک خواهد بود.

دریافت ویزای توریستی اتریش

آیا می توان برای مهاجرت توریستی به صورت انفرادی اقدام کرد؟

می توان اینطور گفت که در هر صورتی اقدام کردن از طریق دفاتر مهاجرتی و وکلا بهترین راه بوده و همیشه به نتیجه رسیده است این در حالی است که طبق تجربه بیشترین عدم موفقیت ها در زمانی رخ داده که افراد و متقاضیان بدون کمک و راهنمایی دفاتر مهاجرتی اقدام کرده اند که خب به دلایل بسیار حتی گرفتن ویزای اتریش به منظور مسافرت کاری بسیار سخت خواهد بود این در حالی است که دریافت و اخذ ویزا در هر زمینه مهاجرتی از تخصص ها و کار دفتر مهاجرتی و وکلای این دفاتر می باشد. پس اگر شما هم می خواهید به عنوان توریست به اتریش سفر کنید بهتر است که به دفتر مهاجرتی مراجعه و مراحل را دنبال کنید.

آیا می توان برای مهاجرت توریستی به صورت انفرادی اقدام کرد؟

مدارک لازم جهت درخواست ویزای اتریش

  • در ابتدا باید فرم درخواست مهاجرت را پر کنید که به زبان آلمانی می باشد.
  • دوم کپی از صفحات گذرنامه ( باید حداقل ۶ ماه از اعتبار گذرنامه باقی مانده باشد )
  • مدارکی که نشان دهنده وضعیت مالی و کاری فرد متقاضی می باشد.مانند گواهینامه اشتغال و تمکن مالی
  • دو قطعه عکس رنگی و جدید
  • مدارک رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی

این مدارک از اصلی ترین مدارک هستند که البته در صورت نیاز به مدارک بیشتر توسط دفتر مهاجرتی به شما اعلام می شود تا بتوانید تهیه نمایید.

مدارک لازم جهت درخواست ویزای اتریش

ترتیب مدارک مورد نیاز برای ویزای اتریش به جهت ارائه به سفارت

  • فرم درخواست به همراه عکس مخصوص
  • پاسپورت به همراه کپی آن
  • کپی از مدارک شناسایی
  • دعوت نامه
  • پرینت از وضعیت مالی (گواهی تمکن مالی)
  • گواهی اشتغال و گواهی فیش حقوق و یا گردش مالی
  • بیمه نامه مسافرتی
  • و دیگر مدارک استانداردی که سفارت از متقاضی درخواست می کند باید ارائه گردد.
ترتیب مدارک مورد نیاز برای ویزای اتریش به جهت ارائه به سفارت

بیمه مسافرتی برای دریافت ویزای اتریش به چه صورت است؟

در کل داشتن بیمه مسافرتی از مزایای بسیاری برخوردار است که باید حتما داشته باشید و برای همین است که به هر کشوری و به هر شیوه ای که می خواهید مهاجرت کنید از مدارک مهم داشتن بیمه مسافرتی میباشد. برای دریافت ویزای اتریش نیز شما نیازمند بیمه مسافرتی هستید و باید حتما داشته باشید و به دفاتر مهاجرتی و سفارت ارائه دهید. بیمه نامه های مسافرتی به صورت گروهی و یا تک فردی ارائه می شود و شما بر اساس شرایط خود می توانید نوع بیمه را دریافت کنید.

بیمه مسافرتی برای دریافت ویزای اتریش به چه صورت است؟

بعد از دریافت بیمه نامه مسافرتی میتوانید مدارک مربوط به بیمه نامه را در ردیف دیگر مدارک قرار داده و به دفاتر مهاجرتی و همچنین سفارت تحویل دهید. هر بیمه برای خود سقفی دارد که این سقف شامل حداقل و حداکثر می باشد و برای همین شما باید وضعیت خود را بسنجید و بیمه صحیح را انتخاب کنید. البته در نظر داشته باشید که برخی از دفاتر مهاجرتی مشاوره هایی را در رابطه با بیمه دارند که بر اساس بررسی پرونده شما می توانند راه حل های لازمه و انتخاب نوع بیمه را به متقاضی اعلام کنند تا متقاضی بتواند تصمیم درست را بگیرد.

اخذ ویزای اتریش از طریق خدمات ویزا

وقتی که شما کار و پرونده اخذ ویزای اتریش را به دفاتر مهاجرتی می سپارید و در وب سایت ثبت نام می کنید، میتوانید خیالی آسوده داشته باشید چرا که وظیفه وکلا و دفتر مهاجرتی این است که تمامی مراحل قانونی را طی کرده و در نهایت مدارک مورد نیاز فرد متقاضی را ارائه نماید تا فرد بتواند بدون دردسر به مهاجرت بپردازد. کاری که شما باید بکنید فقط این است که به وب سایت مهاجرت مراجعه کرده، قوانین را مطالعه کنید و سپس مدارک مورد نیاز را نیز مطالعه نمایید و شروع کنید به آماده سازی مدارک و سپس ارائه مدارک به دفاتر مهاجرتی و باقی کارها با وکلای مرتبط خواهد بود و دیگر نیازی نیست که شما درگیر مسائل حقوقی و قانونی شوید و به راحتی فقط به هدف مهاجرت خود فکر می کنید. همیشه استفاده از قوانین و مراجعه به وب سایت ها و دفاتر مهاجرتی به خصوص در رابطه با دریافت ویزای اتریش و مهاجرت به اتریش باعث شده تا افراد به نتیجه های دلخواه خود برسند.

اخذ ویزای اتریش از طریق خدمات ویزا

جمع بندی دریافت ویزای اتریش

با توجه به مسائل و قوانین مهاجرتی که برای کشورهای مختلف متفاوت است باید در ابتدا شما قوانین آن کشور را به خوبی مطالعه کنید که در سایت های دفاتر مهاجرتی اطلاعات کاملی درج شده که میتوانید مطالعه فرمایید. ولی در رابطه با مهاجرت به اتریش و اخذ ویزای اتریش باید بدانید که باید حتما از طریق وب سایت های دفاتر مهاجرتی و وکلای مربوطه اقدام به اخذ ویزا کنید تا دچار مشکلات قانون نشوید چرا که همانطور که گفته شد اقدام کردن فرد متقاضی به صورت شخصی بنابر قوانین همیشه یا امکان پذیر نخواهد بود و یا این که باید مراحل بسیار سختی را طی کند تا شاید بتواند به نتیجه برسد به همین دلیل است که دفاتر مهاجرتی یکی مراکز مهم است که افرادی که قصد مهاجرت به اتریش را دارند به این وب سایت ها مراجعه کرده و ثبت نام می کنند و همیشه بر اساس آمار دفاتر مهاجرتی بیشترین اعزام و به موقع ترین اعزام مهاجرین به کشورهای مقصد را داشته اند.

جمع بندی دریافت ویزای اتریش
ادامه متن

نظرات کاربران

    پرستو 24 نوامبر 2019 پاسخ

    سلام، میخواستم ببینم برای گرفتن ویزا پیوست خانواده یا همون ازدواج شما میتونید به من کمکی کنید

    احسان 25 آگوست 2019 پاسخ

    آیا دولت اتریش به کسانیکه علاقه به تحصیل استند
    ولی پرداخت وسفربه انجارا ندارن کمک
    خواهد نمود…؟

    negar gol 1 جولای 2019 پاسخ

    salam
    shoma mitouni vaghte sefart otrish baraye man va khunevadam begirid??
    mamnoun misham pasokh bedid

    نازنین‌انصاری 29 ژوئن 2019 پاسخ

    شما میتونید ویزای ازدواج برای من بگیرید؟

      مدیر سایت 1 جولای 2019 پاسخ

      *** پاسخ مدیر سایت
      باسلام واحترام

      ما شرکت مسافرتی هستیم و حوضه فعالیت ما توریستی میباشد

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
      خدمات ویزا
      ۸۸۹۴۵۴۵۶
      ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۵

    ناشناس 26 ژوئن 2019 پاسخ

    من‌ویزای یک‌ماهه‌ از اتریش گرفتم آیا با ویزایی که از کشور اتریش صادر‌میشه میشه مستقیم هلند رفت؟

      مدیر سایت 27 ژوئن 2019 پاسخ

      *** پاسخ مدیر سایت
      باسلام واحترام

      لطفا بفرمایید چه نوع ویزایی دریافت کرده اید و اعتبار آن چه میزان میباشد؟

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
      خدمات ویزا
      ۸۸۹۴۵۴۵۶
      ۰۹۱۰۷۶۳۶۳۲۵

نظر شما چیست