وقت سفارت اتریش

به دلایل مختلف سالانه افراد زیادی اقدام به اخذ ویزای اتریش و سفر به این کشور می نمایند که در این بین یکی از مهمترین مراحل، تعیین وقت سفارت اتریش می باشد. با این حال در ادامه ما توضیحات بیشتری در مورد وقت سفارت این کشور خواهیم داد تا افرادی که قصد سفر به این کشور بی نظیر را دارند راحت تر بتوانند اقدام نمایند.

وقت سفارت اتریش به چه معناست؟

سفر به کشورهای خارجی از جمله کشور اتریش نیاز به طی کردن مراحلی دارد که با طی شدن این مراحل است که امکان ورود به کشورهای خارجی برای متقاضیان به وجود می آید. در این بین لازم است تمامی افراد جهت ورود به کشورهای خارجی از جمله اتریش ویزای معتبری متناسب با هدف سفر خود داشته باشند. توجه داشته باشید اولین قدم برای اخذ ویزای کشورهای خارجی تعیین وقت سفارت می باشد به طوری که اگر شما بخواهید ویزای اتریش را دریافت کنید ابتدا باید اقدام به گرفتن وقت سفارت اتریش نمایید و مدارک مورد نیاز را تحویل دهید و پس از انجام مصاحبه ای که با شما می شود مراحل انگشت ‌نگاری را انجام دهید.

وقت سفارت اتریش

گرفتن وقت سفارت کشور اتریش

با وجود اهمیت گرفتن وقت سفارت اتریش لازم است افراد قبل از اقدام به اخذ ویزای این کشور اطلاعات کاملی از نحوه تعیین وقت سفارت داشته باشند تا به راحتی این امور را انجام دهند. توجه داشته باشید افرادی که دارای تعهد نامه الکترونیکی هستند و قصد اقامت در این کشور را دارند فقط می توانند با مراجعه به سفارت اتریش در تهران وقت ارائه درخواست خود را تعیین کنند و به هیچ عنوان امکان رزرو وقت سفارت اتریش به صورت آنلاین تورسط ما برای این افراد وجود ندارد.

اما دیگر متقاضیان که قصد سفر کوتاه مدت را دارند می توانند از روزهای شنبه تا پنجشنبه در ساعت ۹ تا ۱۷ از طریق درخواست آنلاین در سایت خدمات ویزا وقت مصاحبه رزرو نماید. دقت داشته باشید مدت زمان گرفتن وقت سفارت اتریش بسته به اینکه مدت اعتبار ویزای مورد نیاز شما چقدر است متفاوت می باشد و طبیعتا زمانی که برای ویزاهای بلند مدت نیاز است بیشتر از ویزاهای  کوتاه مدت است.

وقت سفارت اتریش

مراحل اخذ ویزای اتریش و وقت سفارت اتریش

اگر به طور کلی بخواهیم مراحل اخذ ویزای اتریش را بررسی کنیم باید بدانید که قبل از هر گونه اقدامی برای دریافت ویزا این کشور لازم است هدف سفر خود را معین نمایید و سپس ویزای درخواستی خود را انتخاب کنید. هنگامی که هدف شما از سفر به این کشور مشخص می شود و معلوم می شود که افراد برای کار، تحصیل، سرمایه ‌گذاری، تفریح و موارد دیگر قصد سفر به اتریش را دارند به راحتی می توانند ویزای مختص خود را دریافت نمایند. دقت داشته باشید این مرحله بسیار مهم است زیرا مدارک خواسته شده از سوی سفارت اتریش از شما با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت خواهد بود.

مرحله بعد تعیین وقت سفارت این کشور می باشد که همانطور که گفته شد یکی از مراحل بسیار ضروری و حائز اهمیت است و در این گام باید اقدام به دریافت و پر کردن فرم آنلاین در این سایت نمایید و به دلیل اینکه این کار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است کوچکترین اشتباهی در آن می‌ تواند در روند درخواست ویزای شما اختلال ایجاد نماید. با این حال بهتر است حتما این فرم توسط خود فرد پر شود و جالب است بدانید در حال حاضر در وب سایت خدمات ویزا این امور به صورت کاملا راحت و آسان صورت می ‌گیرد.

وقت سفارت اتریش

مراحل گرفتن وقت سفارت اتریش

برای گرفتن وقت سفارت اتریش لازم است در اولین قدم درخواست خود را برای تعیین وقت سفارت اتریش به مارشناسان ما ارسال نمایید. در این مرحله باید فرم درخواست اولیه را پر کنید و به همراه اطلاعات هویتی خود و اسکن گذرنامه و در صورت وجود، دعوتنامه ای که دارید به صورت غیر حضوری و اینترنتی در سایت ارسال کنید.

پس از این امر نیاز به پرداخت هزینه های لازم جهت بررسی درخواست وقت سفارت اتریش می باشد که در اینجا سایت به شما یک لیست پیشنهادی از وقت های خالی را ارائه می دهد و شما می توانید هر کدام از زمان‌ های خالی که مد نظر دارید برای وقت سفارت انتخاب نمایید که باید بدانید حضور به موقع در این زمان ضروری است.

در مرحله بعد که حیاتی ترین گام در اخذ ویزای اتریش است این می باشد که شما باید منتظر بمانید مدارکی که ارائه داده اید توسط تیم رزرواسیون ما بررسی شود و سپس نتیجه اعلام گردد. حال در این مرحله اگر با درخواست شما موافقت شد شما باید در وقت سفارت تعیین شده جهت انجام ادامه کارها در سفارت حضور پیدا کنید. دقت داشته باشید اگر در تاریخ مقرر به سفارت مراجعه نکنید علاوه بر اینکه درخواست شما رد می‌ شود، هزینه ای هم که جهت انجام امور پرداخت کردید به شما بازگردانده نخواهد شد.

وقت سفارت اتریش

راحت ترین روش برای گرفتن وقت سفارت اتریش

با وجود حساسیت و مهم بودن مرحله اخذ ویزای اتریش و تعیین وقت سفارت اتریش مشاهده می‌شود در حال حاضر بسیاری از افراد دغدغه زیادی برای طی کردن این مرحله دارند. اما جالب است بدانید که در حال حاضر وب سایت خدمات ویزا، خدمات مختلف از جمله تعیین وقت سفارت، ارائه فرم درخواست ویزا، پر کردن فرم درخواست ویزا، ارائه مشاوره رایگان، ارائه بیمه مسافرتی معتبر، بررسی مدارک لازم برای اخذ ویزا، رزرو بلیط، رزرو هتل در اتریش و بسیاری از کارهای اداری در این زمینه را انجام می دهد و به شما کمک می کند که به آسانی بتوانید ویزای اتریش را دریافت نمایید

توجه داشته باشید با مراجعه به مشاوران این سایت می توانید در سریعترین زمان ممکن وقت سفارت اتریش را دریافت کنید و جهت مصاحبه به این سفارت مراجعه نمایید. همچنین متخصصین این سایت با تجربه کافی که در این زمینه دارند شما را به خوبی در مورد مراحل این امر یاری می کنند.

وقت سفارت اتریش

وقت سفارت کشور اتریش برای اخذ ویزای تحصیلی

شرایط تحصیلی بسیار عالی در دانشگاه های پیشرفته کشور اتریش موجب شده است تا افراد زیادی قصد ادامه تحصیل در این کشور را داشته باشد که برای این امر نیاز به اخذ ویزای دانشجویی و یا ویزای تحصیلی کشور اتریش می باشد. دقت داشته باشید یکی از اصول گرفتن ویزای تحصیلی از سوی دولت این کشور اخذ پذیرش در دانشگاه های معتبر اتریش می باشد که برای این امر نیاز است دانشجویان رشته مورد نظر خود را انتخاب کنند و در کشور اتریش در یکی از دانشگاه های آن پذیرش شوند.

همچنین لازم است متقاضیان برای ثبت درخواست ویزای خود به سفارت اتریش مراجعه نمایند که برای مصاحبه ابتدا نیاز به وقت سفارت اتریش می باشد. در این بین باید بدانید از جمله مهمترین مدارکی که در هنگام مصاحبه در سفارت اتریش باید تحویل دهید، فرم درخواست ویزا است که به صورت کامل و خوانا باید پر شده باشد.

شرایط وقت سفارت اتریش جهت تحصیل

گذرنامه با مدت اعتبار کافی، گواهی صادره از دانشگاه و ریز نمرات مهر و موم شده نیز از دیگر مدارک برای ارائه می باشد. همچنین لازم است بدانید بعضی از دانشگاه های این کشور جهت پذیرش دانشجو امتحان ورودی که شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری می شود نیز برگزار می کنند که برای پذیرش باید در این امتحان ورودی شرکت نمایید و نمره قبولی بگیرید. از طرفی باید بدانید دانشجویان خارجی پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش باید به یادگیری زبان آلمانی بپردازند و اگر نمرات آنها پایین بود ۴ سال را باید در دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی خود تحصیل کنند.

نکته بسیار حائز اهمیتی که وجود دارد این است که افرادی که در حال حاضر مشغول به تحصیل در دانشگاه های آزاد و سراسری هستند و هنوز فارغ التحصیل نشده اند فرصت بسیار خوبی برای تحصیل در دانشگاه های اتریش دارند به صورتی که می توانند اقدام به اخذ انتقالی از دانشگاه خود به یکی از دانشگاه‌ های کشور اتریش نمایند.

وقت سفارت اتریش

وقت سفارت اتریش برای اخذ ویزای پزشکی

یکی از مهمترین رشته های تحصیلی که در کشور اتریش متقاضی دارد رشته های پزشکی و دندانپزشکی می باشد زیرا دانشگاه های اتریش از نظر علمی، اعتبار بین المللی دارند و مدارک آنها در سراسر دنیا قابل قبول است و البته هزینه های کمی که در برابر امکانات و آموزش های با کیفیت بسیار بالا این کشور وجود دارد نظر افراد زیادی را به خود جلب نموده است. حال باید بدانید برای اخذ ویزای پزشکی اتریش نیز نیاز به گرفتن وقت سفارت اتریش می باشد و طی کردن مراحل اخذ ویزای پزشکی نیز تقریبا مانند دیگر ویزاها است.

حال دقت داشته باشید مهم ترین دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد تایید وزارت علوم ایران در کشور اتریش شامل دانشگاه وین، دانشگاه اینسبروک، دانشگاه علوم پزشکی وین و دانشگاه گراتس می شود که افراد می‌ توانند جهت انتخاب بهترین دانشگاه و دریافت راحت ویزای پزشکی این کشور با مشاوران ما در سایت خدمات ویزا به صورت حضوری و رایگان در ارتباط باشند تا به راحتی بتوانند جهت دریافت ویزای این کشور و اخذ وقت سفارت اتریش اقدام نمایند.

وقت سفارت اتریش

وقت سفارت اتریش برای ویزای تجاری

یکی از مهمترین اهداف مراجعه کنندگان به سفارت اتریش گرفتن ویزای تجاری اتریش می باشد زیرا این کشور گزینه ای مناسب برای انجام امور تجاری است. در این بین لازم است بدانید علاوه بر نیاز به تعیین وقت سفارت اتریش متقاضیان باید انواع مدارک را تهیه کنند و مراحل مختلف اداری را نیز طی نمایند با وجود اینکه در حال حاضر افراد زیادی از کشورهای مختلف از جمله کشور ایران اقدام به اخذ ویزای تجاری اتریش نموده اند و مشغول به کسب و کار در این کشور هستند بهتر است افراد از متخصصین با تجربه در این زمینه کمک بگیرند تا روند دریافت ویزای تجاری آنها راحت تر انجام گیرد.

دقت داشته باشید مهمترین امر برای انجام فعالیت‌ های تجاری در اتریش گرفتن ویزای تجاری این کشور می ‌باشد که این امر نیاز به انجام کارهای اداری دارد. لازم است به دلیل زمانبر بودن دریافت ویزای تجاری اتریش، افراد حداقل ۲ تا ۳ هفته قبل از سفر اقدام به تعیین وقت سفارت اتریش و اخذ ویزای تجاری این کشور نمایند تا در این زمینه با مشکل مواجه نشوند.

وقت سفارت اتریش

وقت سفارت اتریش برای اخذ ویزای توریستی

کشور اتریش با وجود جاذبه های گردشگری و طبیعی متعددی که دارد سالانه مقصد گردشگران متعددی از جهان قرار می گیرد. با این حال لازم است بدانید ویزای توریستی اتریش برای گردشگرانی که قصد سفر به این کشور را دارند الزامی می باشد و افراد نمی توانند بدون داشتن این ویزا وارد کشور اتریش شوند. حال لازم است بدانید برای اخذ این ویزای توریستی اتریش نیز نیاز به تعیین وقت سفارت اتریش می باشد تا متقاضی به این سفارت مراجعه کند و مدارک مورد نیاز خود را ارائه دهد.

لازم است بدانید برای اخذ ویزای توریستی اتریش، مصاحبه و گرفتن وقت سفارت اتریش الزامی است. برای این امر لازم است گردشگران قبل از تاریخ سفر اقدام به اخذ ویزا نمایند تا به موقع این ویزا به دست آنها برسد و از سفر خود باز نمانند. لازم است بدانید این ویزا حدود یک ماه اعتبار دارد که متقاضیان باید زودتر از اتمام شدن ویزا کشور اتریش را ترک نمایند. در صورتی که افراد قصد سفر به صورت خانوادگی به کشور اتریش را داشته باشند، باید برای تک تک افراد فرم های جداگانه پر شود و در زمان مراجعه به سفارت اتریش نیز تمامی افراد به صورت حضوری مراجعه کنند.

وقت سفارت اتریش

وقت سفارت اتریش برای اقامت دائم این کشور

کشور اتریش علاوه بر آنچه بیان شد از نظر فرهنگی و اقتصادی یک کشور مرفه و غنی است با این حال طبیعتا افراد زیادی قصد اخذ اقامت دائم این کشور را دارند. دقت باشید با وجود اینکه امکان کار و زندگی به بهترین نحو ممکن در کشور اتریش وجود دارد طبیعی است که افراد اقامت دائم این کشور را برمی گزینند. همچنین لازم است بدانید با داشتن ویزای اتریش افراد می توانند در دیگر کشورهای اروپایی که عضو حوزه شینگن هستند نیز زندگی نمایید. حال لازم است بدانید یکی از بهترین روش های دریافت اقامت دائم این کشور، از طریق سرمایه‌ گذاری می باشد زیرا این کشور به دلیل دارا بودن نیروی کار ماهر و توانا، زیرساخت ‌های قوی و مدیریت عمومی کارآمدی دارد که بستری مناسب برای تاسیس دفترهای مرکزی شرکت ها می باشد.

با این حال افراد می توانند با ثبت شرکت در این کشور اقامت دائم بگیرند. اقامت اتریش از طریق ازدواج نیز روش دیگری است که افراد آن را انجام می دهند. به طوری که افراد می ‌توانند با ازدواج با یک شخص اتریشی پس از گذشت ۶ سال از زندگی مشترک، درخواست کسب تابعیت این کشور را ارائه دهند. برای این امر لازم است افراد تسلط کامل به زبان آلمانی داشته باشند و با درآمد مناسب و همچنین عدم سوء پیشینه به راحتی اقامت این کشور را دریافت کنند. لازم به ذکر است که برای تمامی این موارد لازم است در گام اول متقاضیان اقدام به گرفتن وقت سفارت اتریش نمایند و سپس مراحل دیگر را انجام دهند.

وقت سفارت اتریش

مدارک لازم برای وقت سفارت اتریش

با وجود آنچه بیان شد در می یابیم که لازم است در قدم اول افراد نوع ویزای مورد نظر خود را انتخاب کنند و پس از تعیین وقت سفارت اتریش، مدارک مورد نیاز را تهیه نمایند تا در روز مصاحبه به همراه فرم تکمیل شده به سفارت ارائه دهند.

در این بین مهمترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزاهای مختلف اتریش شامل فرم درخواست ویزا کامل شده، اصل پاسپورت با امضا، عکس پرسنلی تمام رخ با زمینه سفید، ترجمه شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن، گذرنامه های  قبلی، گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی، حساب های جاری، سپرده ‌های بانکی، ترجمه سند مالکیت، ترجمه مدارک شغلی، پروانه وکالت برای وکلا، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی برای پزشکان، ارائه کارت بازنشستگی و ارائه آخرین فیش حقوقی برای بازنشسته ها، اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار برای دانشجویان، دانش‌آموزان، معلمان و اساتید، مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل، بیمه نامه معتبر، پرداخت هزینه های مذکور برای اخذ ویزا و غیره می باشد.

وقت سفارت اتریش

مصاحبه در سفارت اتریش

انجام مصاحبه برای اخذ ویزای اتریش یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید به آن توجه داشته باشید زیرا در تایید ویزای شما بسیار تاثیرگذار است. دقت داشته باشید هنگامی که تاریخ و ساعت مشخصی از سفارت اتریش برای شما تعیین شد باید جهت انجام مصاحبه به سفارت این کشور مراجعه نمایید. لازم است بدانید درست و غلط بودن انجام دادن این مصاحبه می تواند در روند اخذ ویزای شما بسیار اهمیت داشته باشد.

حال با وجود اینکه بیشتر افراد به دلیل اهمیت وقت مصاحبه ویزای اتریش آگاهی دارند، استرس زیادی در این باره داشته که بهتر است از تجربه دیگران در وقت مصاحبه استفاده کنند و اشتباهات آنها را تکرار نکنند. لازم است بدانید هنگامی که شما برای اخذ وقت سفارت اتریش اقدام می ‌کنید باید در تاریخ و زمان دقیق برای مصاحبه حضور یابید. همچنین دقت داشته باشید اگر به سوالات مصاحبه اتریش آشنایی بیشتری داشته باشید به راحتی خواهید توانست پاسخ های درست و مناسب ارائه دهید که برای این امر می توانید با مشاوران ما در سایت خدمات ویزا در ارتباط باشید.

وقت سفارت اتریش

حضور شخص متقاضی در سفارت اتریش

در هنگامی که زمان معینی برای حضور شما در سفارت اتریش تعیین شد، لازم است که افراد متقاضی به صورت فردی در روز مصاحبه حضور داشته باشند زیرا مصاحبه انجام شده برای اخذ ویزا برای هر کس به صورت مجزا انجام می شود و مراحل انگشت نگاری نیز باید توسط هر فرد انجام شود. همچنین دقت داشته باشید اگر سفارت اتریش مدارک بیشتری را علاوه بر مدارک ذکر شده از شما درخواست کند باید هر متقاضی به صورت شخصی برای انجام مصاحبه مجدد و تکمیلی به سفارت مراجعه نمایید.

وقت سفارت اتریش

هزینه وقت سفارت اتریش و اخذ ویزای

رای اخذ ویزای هر کشوری از جمله کشور اتریش هزینه‌ هایی وجود دارد که این هزینه ها می تواند با توجه به نوع ویزای شما متفاوت باشد. به طور کلی می توان گفت هزینه برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال حدود نصف هزینه برای ویزای بزرگسالان می باشد و از طرفی کودکان زیر ۶ سال نیز به صورت رایگان این ویزا را دریافت می کنند. از طرفی باید بدانید برای تعیین وقت سفارت اتریش و بررسی و تایید مدارک نیز هزینه ای نیاز است که آن را باید در سفارت پرداخت کنید. حال در این باره باید توجه داشته باشید که همه هزینه ها باید به یورو پرداخت شوند پس لازم است پیش از اقدام به انجام این کار هزینه های مورد نظر خود را تامین نموده تا دچار مشکل نشوید.

وقت سفارت اتریش

آدرس سفارت اتریش در تهران

حال با وجود آنچه در مورد اخذ ویزای اتریش بیان شد، تعیین وقت سفارت اتریش و حضور در این سفارت برای افراد متقاضی ویزای این کشور الزامی می باشد. توجه داشته باشید اتریش نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی بزرگ در کشور ایران دارای سفارت می باشد که نشانه آن در شهر تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸ است.

وقت سفارت اتریش

کشور اتریش

کشور اتریش یکی از کشورهایی است که عضو اتحادیه شینگن است و جزو کشورهای اروپای مرکزی است. اتریش یکی از کشورهای بسیار پیشرفته و زیبا در قاره اروپا می باشد که امروزه در سراسر جهان به کوه های آلپ، دریاچه های شیشه ای و جنگل های بسیار وسیعی که دارد مشهور می باشد. این کشور که یکی از ثروتمندترین کشورهای اروپا است. ساکنان آن با استانداردهای بسیار بالایی زندگی می کنند.

در این بین لازم است بدانید ساله افراد زیادی با اهداف مختلف قصد سفر به اتریش را دارند که برای این امر اولین قدم انجام شده گرفتن وقت سفارت اتریش و اخذ ویزای این کشور می باشد. لازم است بدانید که مهمترین مواردی که موجب جذابیت این کشور برای خارجی ها شده است شامل آموزش عالی، ثبات سیاسی، مراقبت ‌های بهداشتی استاندارد، آب و هوای متعادل، جاذبه های توریستی، شرایط زندگی عالی، فرهنگ بی‌نظیر مردم و غیره می باشد. حال با این وجود اگر شما هم قصد سفر به کشور اتریش را دارید لازم است در مورد نحوه گرفتن ویزا و وقت سفارت این کشور اطلاعات جامعی به دست آورید.

ادامه متن

نظرات کاربران

    ندیم ۱۰ تیر ۱۳۹۸ پاسخ

    سلام
    هزینه وقت سفارت اتریش چقدر میباشد؟

نظر شما چیست